Wat doet TrouwZeker

even voorstellen...

Expert in bruiloftverzekering

TrouwZeker verkoopt al sinds 2004 een unieke bruiloftverzekering aan toekomstige bruidsparen. Of u nu trouwt in Nederland of op Bali. TrouwZeker kan het verzekeren! De bruiloftverzekering is vergelijkbaar met een annuleringsverzekering en vergoedt de kosten die ontstaan indien de geplande bruiloft onverhoopt niet door kan gaan.

Een goede samenwerking

De samenwerking tussen TrouwZeker en Biesbosch Assuradeuren zorgt ervoor dat deze bruiloftverzekering de beste is in haar soort. Met een zeer complete dekking die speciaal op maat is gemaakt voor TrouwZeker, met de zekerheid van een bekend verzekeringsbedrijf en met een perfecte afhandeling, als er onverhoopt iets gebeurt.

Biesbosch Assuradeuren Anno 2000 NV

Volmachtbedrijf Biesbosch Assuradeuren heeft jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie op het gebied van verzekeren. Zij hebben een samenwerking met 17 verschillende verzekeraars en hebben daardoor een enorme ervaring in verzekeringsland. Korte lijnen, deskundigheid en snelle reactie is een speerpunt. Zo krijgt u het beste van twee werelden, een betrouwbare en gerenommeerde verzekeraar en een specialist als TrouwZeker.

Focus

Omdat TrouwZeker een onderdeel is van InsuTrust Verzekeringen BV kunnen wij u ook met andere verzekeringen eventueel verder helpen, vanuit TrouwZeker zijn wij gespecialiseerd in Bruiloftverzekeringen, uiteraard kunnen wij u ook ondersteunen met handige trouwtips.

Lid Stichting Trouwbranche Nederland

Trouwzeker is lid van Stichting Trouwbranche Nederland. Deze stichting is opgericht voor en door de branche. Bedrijven die aangesloten zijn, zijn bijvoorbeeld Weddingplanners, foto- videografen, bloemisten, entertainment enzovoort.

Over ons

info@trouwzeker.nl

Onze gegevens

TrouwZeker (InsuTrust B.V.)

KvK: 65935772
AFM: 12044247

Volg ons op sociale media